Dokter Dichtbij | Powered by MijnDokter

Wachtkamer App Dokter Dichtbij horizontaal | media58

Dokter Dichtbij | Powered by MijnDokter

Met de ontwikkeling van de app ‘Dokter Dichtbij’ hebben we ervoor gezorgd dat de 180.000 patiënten van huisartsen die zijn aangesloten bij ‘Huisartsen Deventer en omstreken’ veel makkelijker contact leggen. Ze kunnen nu 24 uur per dag een afspraak maken en of even snel een herhaalmedicatie regelen. Wachten aan de telefoon is daardoor verleden tijd!

Altijd en overal

Op elk moment van de dag zijn er mogelijkheden om een afspraak te plannen bij uw huisartsenpraktijk. Dit kunt u voor uzelf doen, maar ook voor uw partner, kind of iemand waar u bijvoorbeeld mantelzorger voor bent.
Ook kunt u met de app medische vragen stellen, informatie opzoeken via betrouwbare websites en herhaalmedicatie aanvragen. Om uw privacy te beschermen, moet u voor sommige onderdelen inloggen met uw DigiD.

De succesvolle lancering van de innovatieve app leverde ons gelijk de nodige media-aandacht op. De app is een gepersonaliseerde versie van het eerder door ons ontwikkelde MijnDokter. De opties om deze app op maat te maken zijn eindeloos. Neem contact met ons op om te bekijken wat er allemaal mogelijk is.