Over MEDIA58

MEDIA58 is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw communicatiemiddelen, van Signing tot Print & Drukwerk en van Web tot Social media. We zorgen dat het er gelikt uitziet, van hoge kwaliteit is en aansprekend voor jouw doelgroep.  

 

One-stop-shop

Het grote voordeel van een one-stop-shop als MEDIA58 is dat je maar één keer je verhaal moet doen. Vanaf dat moment kennen we jouw wensen, denken we actief met je mee, hanteren we jouw huisstijl en bewaken we jouw budget. Handig hè? 

MEDIA58 & netwerk

Weten we dan alles over alles? Nee, dat kan natuurlijk niet. Je kunt niet overal expert in zijn. Daarom werken we voor verschillende onderdelen samen met specialisten die net als wij voor het beste resultaat gaan. Zo weet jij dat je altijd op kwaliteit kunt rekenen.

Wij regelen het gewoon

Dankzij onze tientallen jaren aan ervaring weten we heel goed wat er wel en niet mogelijk is binnen welk budget en welke termijn. Dus als wij zeggen dat we iets kunnen leveren, dan doen we dat ook. Afspraak is afspraak. Wij regelen het gewoon. 

Geen poeha

MEDIA58 wordt gerund door twee ervaren rotten in het vak: Peter en Robbert-Jan. Kerels zonder poeha, beentjes op de grond, Zeeuws nuchter, gastvrij en altijd in voor een geintje. Ze hebben niets liever dan dat jij gewoon ouderwets gezellig bij hen op kantoor – met dat overigens prachtige uitzicht over zee – binnenloopt voor advies, een sparringmoment of gewoon even bijpraten Welkom!

Media58 robbert jan

Robbert-Jan Hanemaaijer

“Van alles wat we maken, vind ik boeken het meest bijzonder. Een schrijver ziet daar zó naar uit. En dan proberen wij het fysieke exemplaar nog mooier te maken dan verwacht. Het moment van overhandiging is vervolgens onbetaalbaar.”

Media58 peter de rijke

Peter de Rijke

“Ik vind het echt een luxe dat we zoveel verschillende mooie dingen mogen maken. Als ik die dan ergens in de stad of online weer tegenkom… ja, ik mag dan een bescheiden Zeeuw zijn, maar dan voel ik toch wel een vleugje trots.”