Print en drukwerk

Visitekaartjes, flyers, posters, briefpapier, boeken. You name it. Wat je ook met jouw logo, huisstijl en/of boodschap wilt printen of bedrukken, wij verzorgen het voor je.

Advies

Aan de hand van wat jij wilt uitstralen, adviseren wij je welke vormgeving, papiersoort en afwerking van jouw print- en drukwerk daarbij past. We ontwerpen creatieve designs, laten je voorbeelden zien en tonen je natuurlijk de mogelijkheden binnen jouw budget.

Onze specialiteit: Boeken

Boeken drukken is een vak apart. Het is van oudsher onze specialiteit. Bij het publiceren van een boek komt zoveel kijken, daar zouden we een boek over kunnen schrijven. Maar voor jou maken we het graag overzichtelijk, zodat je makkelijk de juiste keuze kunt maken. We adviseren je in de beste vormgeving, papierkeuze, coversoort, accessoires en afwerking en gaan vervolgens op zoek naar de drukker met het aantrekkelijkste aanbod.

Snel en zorgvuldig

Niet zelden zit er tijdsdruk achter het drukwerk dat jij nodig hebt. Een nieuwe huisstijl moet gelanceerd worden. Een mailing moet de deur uit. Een boekpresentatie staat gepland. Bij Media 58 schakelen we snel, kijken we mee in digitale checks zorgen we dat jouw deadline gehaald wordt. 

Samenwerking Print & Drukwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring in Print & Drukwerk weten we bij welke drukkers we terechtkunnen voor kwaliteit, betrouwbare planning en een aantrekkelijke prijs. Bij iedere opdracht vragen we aan meerdere drukkerijen om een offerte uit te brengen. Zo ben jij steeds zeker van de beste deal.