Zeeuwse Koppen

Zeeuwse Koppen

Zeeuwse koppen is een boek met karikaturen van Herman Nauta. Het boek is geproduceerd door MEDIA58 en is in 2023 verschenen. Het boek bevat 50 karikaturen van bekende en minder bekende Zeeuwen, met rake teksten erbij van Jan Zwemer.

De karikaturen van Herman Nauta zijn herkenbaar door hun eenvoudige stijl en hun scherpe humor. Hij weet de karaktertrekken van zijn onderwerpen vaak in één oogopslag te vatten. De karikaturen zijn ook vaak voorzien van een humoristische tekst, die de humor nog eens extra onderstreept.

“Zeeuwse koppen” is een leuk en informatief boek voor iedereen die geïnteresseerd is in Zeeland en haar inwoners. De karikaturen van Herman Nauta geven een unieke kijk op de Zeeuwse cultuur en het Zeeuwse karakter.

Hier zijn enkele reacties van mensen die het boek hebben gelezen:

  • “Zeeuwse koppen is een leuk en informatief boek. De karikaturen zijn grappig en herkenbaar. Ik heb veel geleerd over Zeeland en haar inwoners.”
  • “De karikaturen van Herman Nauta zijn scherp en humoristisch. Ze geven een unieke kijk op de Zeeuwse cultuur en het Zeeuwse karakter.”
  • “Zeeuwse koppen is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in Zeeland.”

Als je geïnteresseerd bent in Zeeland en haar inwoners, dan is “Zeeuwse koppen” een must-read voor jou. Het boek is te koop bij alle goede boekhandels.