Het ene boek is het andere niet

Het ene boek is het andere niet

en daarom heb je een drukwerkspecialist nodig

We hebben de afgelopen tijd weer meegewerkt aan heel wat bijzondere uitgaven. Het mooie is dat je bij ons terecht kunt voor allerlei zeer uiteenlopende soorten uitgaven. Als je een boek wilt uitbrengen, moet je allerlei beslissingen nemen over b.v. papiersoort, kaft en formaat. Wij zetten alle mogelijkheden voor jou op een rijtje zodat je een weloverwogen keuze kunt maken en het boek er precies uit gaat zien zoals jij wenst.

Keuzemogelijkheden
Er zijn echt keuzemogelijkheden te over. En het hangt natuurlijk ook af van je onderwerp en hoe je boek eruit moet komen te zien. Voor een jubileumboek van de dorpsvereniging kies je doorgaans niet voor een boek met lederen kaft. We kunnen ook hele kleine eenvoudige boekjes in een kleine oplage verzorgen. En met evenveel liefde helpen we je uitpakken met een groot glossy boek vol illustraties met een chique uitstraling dankzij het dikke papier, de harde kaft, genaaid, gebonden of garenloos gebrocheerd, wellicht voorzien van een mooi leeslint en voorzien van linnen met een preeg en een goud of zilverfolie? Wist je trouwens dat je zelfs kunt variëren met de kleuren van de kapitaalband (het stuk stof dat tegen de rug van je boek zit) en het leeslintje? We helpen je graag de juiste keuzes maken en voorzien je gedurende het hele proces graag van ons deskundige advies.

Voorbeelden
Dit zijn een aantal titels waar we de afgelopen tijd aan mee hebben gewerkt.

‘Vlissingen – Slag om de Scheldemonding’ – Jo de Ridder
Jo geeft zijn boeken in eigen beheer uit. We regelen dus niet alleen het drukwerk, maar ook de complete vormgeving.

‘Zuver Zeeuws’ – Jan van Broekhoven en Cees Maas
Dit is een boek met prachtige zwart-wit foto’s. Vaak komen dergelijke foto’s veel te vlak en grijs over. We hebben goed opgelet dat het contrastrijke van de foto’s bij het drukken bewaard bleef.

‘Zilver in en rond Bergen op Zoom’ – Jean-Pierre Rijen & Cees Vanwesenbeeck
Bijna niets is zo lastig te fotograferen (en drukken) als zilver. Een expert op het gebied van zilverfotografie werkte mee aan deze uitgave.

En we hebben nog veel meer moois gerealiseerd
Het fotoboek ‘Wie waren zij’ door Rogier Koppejan en Jos Roest geeft de oorlogsslachtoffers in Zoutelande een gezicht.
Het ‘Kinderkunstweek Ideeënboek’ leert iedereen van kleins af aan hoe mooi en leuk kunst is.
‘Het Handboek Schermvliegen’ van Huub Verton is mooie, eenvoudige uitgave. Meer heb je niet nodig om de ins en outs van het schermvliegen tot je te nemen.