Signing

Wil je jouw logo of korte, pakkende boodschap letterlijk en figuurlijk in het spotlicht plaatsen? Dan is signing het ultieme middel. Met signing kan niemand meer om je heen. 

Soorten signing

Bij signing hebben we het meestal over bedrukte vlaggen, borden, banners, voertuigen of wandplaten. Maar ook het bedrukken van shirts, paraplu’s en al dat soort spullen valt eronder. Samen kijken we welke signing het beste bij jouw boodschap, doel en budget past. 

Maten signing

Vlaggen van 10 m2, borden van 50 m2, banners van 200m2 en wanden van … nou ja, je begrijpt waar we heen willen: mini, maxi, groot, groter, grootst, Media 58 regelt voor jou signing in alle vormen en maten. The sky is the limit!

Geen plek is te gek

Waar je jouw signing ook wilt hebben, geen plek is te gek. Al wil je de gevel van een heel gebouw van signing voorzien, een groot bord aan de winderige kust neerzetten of een banner ter hoogte van de kerk plaatsen. Media 58 regelt het gewoon. Mits toegestaan binnen de regelgeving natuurlijk. Ook daar adviseren we je over.

Signing specialisten

MEDIA58 werkt voor signing samen met specialisten. We hebben zo alle kennis in huis om jou optimaal te adviseren over vormgeving, regelgeving, materiaalkeuze en eventueel verankeringswijze en voeren de signing perfect voor je uit.