Stripboek over WOII

Stripboek over WOII

Zeeland in de Tweede Wereldoorlog.

MEDIA58 is trots om een bijdrage te hebben geleverd aan de productie van het stripboek Zeeland in de Tweede Wereldoorlog. Dit boek is een belangrijke bijdrage aan de geschiedenis van Zeeland en we zijn verheugd dat we hieraan hebben kunnen meewerken. We hopen dat dit boek een groot publiek zal bereiken en dat het zal helpen om de geschiedenis van Zeeland levend te houden.

Het boek is speciaal ontworpen om toegankelijk te zijn voor een breed publiek, van jong tot oud. De stripverhalen zijn goed geschreven en getekend, en ze vertellen het verhaal van de Tweede Wereldoorlog in Zeeland op een duidelijke en boeiende manier. Het boek is ook beschikbaar in een digitale versie, zodat iedereen het kan lezen, ook mensen die slechtziend of blind zijn.

We hopen dat dit boek een bijdrage zal leveren aan het beter begrijpen van de Tweede Wereldoorlog in Zeeland. We willen dat mensen zich bewust worden van de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden, en dat ze leren van het verleden. We hopen dat dit boek een inspiratie zal zijn voor mensen om samen te werken en ervoor te zorgen dat er nooit meer een oorlog zal komen.