Web

Iedereen kan een website of app bouwen. Maar jij wilt niet zomaar een website. Jij wilt er één die modern, mooi, overzichtelijk, snel en goed vindbaar is. Daar zorgen we voor. 

Jouw wensen

Maar we beginnen niet meteen zomaar iets te bouwen. We nemen eerst de tijd om te ontdekken wat jij mooi vindt, welk doel jij met jouw site wilt bereiken en wat voor jou en jouw doelgroep nog meer belangrijk is. 

Van concept maar realisatie

Weet je al heel goed hoe jouw website er qua vormgeving en indeling uit moet zien? Dan beginnen we meteen met bouwen. Twijfel je nog een beetje over de juiste uitstraling of structuur? Dan maken we eerst vormgeving in concept. We kunnen dan nog van alles aanpassen aan jouw wensen en zo efficiënt toewerken naar de definitieve website.

Responsive? Vanzelfsprekend!

Een responsive website, dus een website die zichzelf aanpast aan het device waarmee iemand jouw website bezoekt, is niet meer dan normaal tegenwoordig. Dat gedoe met inzoomen en slepen wil je jouw sitebezoekers immers niet aandoen. De websites van MEDIA58 zien er dan ook altijd, op ieder device, gelikt uit en werken super makkelijk en efficiënt. 

SEO? Natuurlijk!

Het is belangrijk dat jouw sitebezoekers makkelijk kunnen navigeren op jouw website. Daar zorgen we voor. Maar ze moeten jouw website natuurlijk allereerst wel kunnen vinden. Ook daar denken we aan. Met SEO (Search Engine Optimization) zorgen we dat jouw website goed vindbaar is via zoekmachines. 

Interactie? App!

Met de komst van responsive websites is de noodzaak voor apps een stuk kleiner geworden. Maar overbodig zijn ze alles behalve! Zeker als het jouw doel is om interactie met je doelgroep aan te gaan. Dan kan een app hét ideale middel voor je zijn. MEDIA58 laat je graag de mogelijkheden zien en bouwt een aansprekende, handige en overzichtelijke app, speciaal voor jouw doel(groep). 

Creatieve samenwerking

De beelden en teksten op jouw website of app bepalen of een bezoeker blijft of weg klikt. Heb je zelf goede beelden en teksten? Prima, dan gebruiken we die. Zo niet, dan zorgen wij ervoor. We werken samen met creatieve fotografen en tekstschrijvers die precies weten hoe ze jouw doelgroep kunnen triggeren.