Laat je niet Hack maken! Over SSL

SSL | media58

Laat je niet Hack maken! Over SSL

WordPress is een handig en toegankelijk systeem. We werken er dan ook graag mee. Maar WordPress is kwetsbaar. Per uur worden wereldwijd zo’n 7,5 miljoen WordPress-sites aangevallen door hackers. Een schokkend hoog aantal! De hackers nemen je site over en versturen van daaruit spam of leiden je bezoekers om naar een pornosite. Voor je dat weer op orde hebt, ben je een heel eind verder.

Veilige site met SSL-certificaat

We vinden het belangrijk dat onze klanten goed werkende en veilige sites hebben. Daarom hebben we besloten om voortaan alle door ons ontwikkelde websites standaard te voorzien van een SSL-certificaat. Een SSL-verbinding zorgt ervoor dat al het verkeer tussen de webserver en je bezoeker versleuteld is. De communicatie tussen jou en je klant is dus moeilijk ‘af te luisteren’ door kwaadwillenden. Een SSL- certificaat is niet duur. We nemen het nu, zoals gezegd, standaard mee in onze dienstverlening en wanneer we klaar zijn met het bouwen van je site, zie je een adres met https://. Bijkomend voordeel van het SSL-certificaat is dat je site beter vindbaar is in google

Nieuwe site Zeeland Film Commission

Onlangs hebben we de site van de Zeeland Film Commission opgeleverd. We zijn er behoorlijk trots op. Het is een visueel heel sterke site geworden met heldere en toegankelijke informatie en veel ruimte voor (film)beeld. Uiteraard is de site ook voorzien van een SSL-certificaat. Dat is ook een must voor de organisatie die als doel heeft veel filmmakers te benaderen om te komen filmen in Zeeland.

Meer veiligheid

Er zijn natuurlijk meer zaken die ervoor zorgen dat je site goed beschermd is. Heb je al een site en wil je kijken hoe veilig deze is? Laat ons dan een veiligheidscheck uitvoeren. We nemen dan alle aspecten mee in een grondig onderzoek.