MEDIA58 voor het betere boek

keukentafel

MEDIA58 voor het betere boek

De laatste tijd hebben we weer veel mensen blij gemaakt met de uitgave van de prachtigste boeken. Er zijn via ons namelijk veel fotoboeken uitgekomen. Qua inhoud (de foto’s dus) zijn het sowieso al pareltjes. Maar we zijn ook erg blij dat steeds meer mensen ervoor kiezen om dat moois ook de omlijsting te bieden die het verdient: een écht fraai boek met bijvoorbeeld een prachtige binding, goede kaft, professionele vormgeving en geweldige kleuren dankzij de offsetdruk.

We stellen de juiste vragen en geven advies
Zo hebben we onlangs de druk en vormgeving van het schitterende ‘Aan de keukentafel’ van Jan de Jonge verzorgd. Het is een geweldig mooi en persoonlijk boek met afbeeldingen van Westkapellenaars in ongedwongen setting: aan hun keukentafel. Boeken maken is ons vak, terwijl een fotograaf zelf natuurlijk niet hele dagen met die materie bezig is. We stellen de juiste vragen (wat wil je met paginanummering, wil je wel of geen inhoudsopgave, wat voor papier wil je, hoe moet de kaft eruitzien, etcetera) en geven je daarbij natuurlijk ook advies over al deze zaken, want met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat wel en wat niet werkt bij de realisatie van een boek.

Jouw betere boek
En zo komt het dat nu al meerdere fotografen (bijvoorbeeld Harald Lavooij, Ruben Oreel en nu dus ook Jan de Jonge) ons hebben weten te vinden voor de realisatie van hun boek. Heb je ook interesse in het betere boek? Neem dan zeker contact met ons op. We vinden weinig dingen zo leuk als met een lekkere bak koffie erbij praten over papiersoorten, vormgeving en boeken.