Testimonial: Richard Dijkwel van Automobielbedrijf Dijkwel

Testimonial: Richard Dijkwel van Automobielbedrijf Dijkwel

Er waren redenen genoeg voor een nieuwe website van Automobielbedrijf Dijkwel. Richard Dijkwel: “We wilden een moderne website die ook geschikt is voor tablet en telefoon, met een fris nieuw uiterlijk, natuurlijk.”
Sinds begin mei is die nieuwe site een feit, maar we hebben naast die paar wensen voor de site natuurlijk nog veel meer moois gerealiseerd: een gebruiksvriendelijk CMS en een koppeling aan een landelijke autodatabase. Hiermee zal ook de vindbaarheid van de occasions fors worden vergroot!

Gebruiksgemak
Richard Dijkwel: “De dingen waar ik echt heel enthousiast over ben? Het gebruiksgemak. Dat komt op allerlei manieren naar voren. We hebben nu een heel erg handige digtale afspraakmodule. Dat scheelt werk. Ook is onze social media nu gelinkt aan de site. Als ik iets op facebook plaats, zie je het ook terug op de website. O ja, ook nog belangrijk: het CMS is heel eenvoudig. We kunnen dus heel makkelijk zelf iets aanpassen op de site.”

Flexibel en dynamisch
Het aanbod van Automobielbedrijf Dijkwel wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe occasions en, zoals het hoort bij een goedlopende zaak: de auto’s worden ook vaak weer snel verkocht. Bij zo’n dynamisch aanbod hoort ook een systeem dat flexibel en dynamisch is en zorgt voor actuele informatie. Daar hebben we ze ook een handje bij geholpen. Richard Dijkwel: “We voeren de gegevens één keer op één plek in in een landelijke database. Vervolgens is de info uit te lezen op allerlei landelijke platforms. Maar doordat er een goede link tussen die database en onze website is gebouwd staan de occasions ook allemaal netjes op onze site. Het belangrijkste is dat onze klanten alle informatie over ons auto-aanbod duidelijk mee kunnen krijgen en dat is nu zeker het geval!”

Ook op zoek naar een website met net dat beetje meer?
Dan zit je bij ons goed. We maken websites op maat. Ook als je geen autobedrijf hebt, kan het zijn dat je op je website een koppeling nodig hebt met een extern systeem. We kunnen dat heel zorgvuldig voor je regelen. En ook voor ander maatwerk op het gebied van websites staan we voor je klaar.

Maak vrijblijvend een afspraak om ons de uitdagingen van jouw website uit te leggen. We denken graag met je mee!